If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Макар да позагуби от блясъка си през годините, вечното дерби продължава да е най-коментираният и най-чаканият мач от феновете. И днес няма да бъде по-различно.
Моля без нападки и обиди
И за мен е свързан с емоции тоз двубой.
Ще затворят цялата зона около Орлов мост и ще се източвам от офиса повече от час, а до дома може да се прибирам и над два сахатя.
Инак, обожавам червения цвят, но ще стискам палци на сините.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Кварталът ми пак ще е налазен от пияни-заляни говеда, в конкретния случай - сините такива, че съм откъм сектор Б... и прибирането ще е адът на земята, за кой ли път... Бойко да го почва по-бързо стадиона във Враждебна, че всичкото подобни мачове да се изнесат веднъж завинаги от Васил Левски...
Други емоции към плачевното изродче, наречено футбол у нас, не питая... ако ми се гледа футбол - има Висша лига, Шампионска лига, Примерата и пр.
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Аз съм за равен. Искам всички софийски отборчета да го духнат. Българският футбол отдавна е и скоро няма да се оправи. Този мач ще е просто повод да се видя с приятели, даже и по едно око няма да му хвърлям.
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Най-вероятно вече се знае кой ще е победител, при какъв резултат и т.н. Дори може предварително и двата отбора да тренират конкретните ситуации при които ще се реши мача (в нормалния театър на това репетиция му викат).
И все пак САМО ЦСКА!
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
И за мен е свързан с емоции тоз двубой.
Ще затворят цялата зона около Орлов мост и ще се източвам от офиса повече от час, а до дома може да се прибирам и над два сахатя.
Инак, обожавам червения цвят, но ще стискам палци на сините.
Дръпни по ул. Оборище нагоре след това по Дондуков и ще се измъкнеш...или изчакай да започне мача и си ти на чисто)
---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:17 ----------
Най-вероятно вече се знае кой ще е победител, при какъв резултат и т.н. Дори може предварително и двата отбора да тренират конкретните ситуации при които ще се реши мача (в нормалния театър на това репетиция му викат).
И все пак САМО ЦСКА!
Е чак пък толкова...то верно, че един мач преди време Пажин подаваше на Бербатов в наказателното поле и той се спъваше в топката....не го бяха заучили нещо)
Браво за темата, но трябваше да има анкета и да бъде озглавена така "Безмислена тема за................".
Къв е тоя футбол сега, кви са тия тъпи теми, отварям си форума и некви простаци серат навсякъде, докато аз отпивам глътка курвоазие и галя афганската си хрътка.....пръъъъц, опа пардон всички сме хора и аз пръцкам.
Това е вечно дерби и никога няма да изчезне.
Хората, на които им пречи, всичко им пречи.
Спорта си е спорт. Вие пък вземете слезте от колите за ден, два.
Давам прогноза 1:1.
Левскар съм.
---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:20 ----------
И все пак САМО ЦСКА!
Самият факт, че допускаш уговорка в този мач, означава, че не си никакъв Цесекар.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Залагам,че гУс'ин адвоката е дал големи пари и Левски ще направят я равен,я някоя нещастна победа. На чичо Митко пък съвсем му е заминал акъла и не знам той какви ще ги сътвори.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Браво за темата, но трябваше да има анкета и да бъде озглавена така "Безмислена тема за................".
Къв е тоя футбол сега, кви са тия тъпи теми, отварям си форума и некви простаци серат навсякъде, докато аз отпивам глътка курвоазие и галя афганската си хрътка.....пръъъъц, опа пардон всички сме хора и аз пръцкам.
Това е вечно дерби и никога няма да изчезне.
Хората, на които им пречи, всичко им пречи.
Спорта си е спорт. Вие пък вземете слезте от колите за ден, два.
Давам прогноза 1:1.
Левскар съм.
---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:20 ----------
Самият факт, че допускаш уговорка в този мач, означава, че не си никакъв Цесекар.
Благодаря ти учителю за съвета...не ми се нравят анкетите и не участвам в тях, от мен да знаеш колите, футбола и жените винаги ще са актуални за мъжете независимо от състоянието си!
Давам 3:0 за ЦСКА...и не си мисли, че различията ни идват от футболната ни принадлежност
Е чак пък толкова...то верно, че един мач преди време Пажин подаваше на Бербатов в наказателното поле и той се спъваше в топката....не го бяха заучили нещо)
Точно това имах предвид.
Горе долу от тогава и спрях да се интересувам особено много от тия мачове. Гледам ги без да се паля (май най-много се дразня после защо съм ги гледал).
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Точно това имах предвид.
Горе долу от тогава и спрях да се интересувам особено много от тия мачове. Гледам ги без да се паля (май най-много се дразня после защо съм ги гледал).
Добре, че беше Боби да те подсети, че аз много се съмнявам някога да си се интересувал от футбол. ))))))
Comment