Известие

Collapse
No announcement yet.

Емоции, битка, страст ЦСКА-ЛЕВСКИ:

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Емоции, битка, страст ЦСКА-ЛЕВСКИ:

Макар да позагуби от блясъка си през годините, вечното дерби продължава да е най-коментираният и най-чаканият мач от феновете. И днес няма да бъде по-различно.
    Моля без нападки и обиди
    Attached Files
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

В България футбол няма,но да кажем,че ми е интересно кой е дал повече пари за мача
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
      В България футбол няма,но да кажем,че ми е интересно кой е дал повече пари за мача
      Това едно на ръка.....дай да дадем свойте прогнози, а пък накрая ще разберем кой играе черно тото)

Comment

И за мен е свързан с емоции тоз двубой.
        Ще затворят цялата зона около Орлов мост и ще се източвам от офиса повече от час, а до дома може да се прибирам и над два сахатя.

Инак, обожавам червения цвят, но ще стискам палци на сините.
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Кварталът ми пак ще е налазен от пияни-заляни говеда, в конкретния случай - сините такива, че съм откъм сектор Б... и прибирането ще е адът на земята, за кой ли път... Бойко да го почва по-бързо стадиона във Враждебна, че всичкото подобни мачове да се изнесат веднъж завинаги от Васил Левски...

Други емоции към плачевното изродче, наречено футбол у нас, не питая... ако ми се гледа футбол - има Висша лига, Шампионска лига, Примерата и пр.
          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Аз съм за равен. Искам всички софийски отборчета да го духнат. Българският футбол отдавна е и скоро няма да се оправи. Този мач ще е просто повод да се видя с приятели, даже и по едно око няма да му хвърлям.
            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Емоции, битка, страст точно това няма в последните години на 'Вечното дерби'
              Нека по-богатия отбор победи все пак

Comment

Най-вероятно вече се знае кой ще е победител, при какъв резултат и т.н. Дори може предварително и двата отбора да тренират конкретните ситуации при които ще се реши мача (в нормалния театър на това репетиция му викат).

И все пак САМО ЦСКА!
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                  И за мен е свързан с емоции тоз двубой.
                  Ще затворят цялата зона около Орлов мост и ще се източвам от офиса повече от час, а до дома може да се прибирам и над два сахатя.

Инак, обожавам червения цвят, но ще стискам палци на сините.
                  Дръпни по ул. Оборище нагоре след това по Дондуков и ще се измъкнеш...или изчакай да започне мача и си ти на чисто)

---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:17 ----------

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                  Най-вероятно вече се знае кой ще е победител, при какъв резултат и т.н. Дори може предварително и двата отбора да тренират конкретните ситуации при които ще се реши мача (в нормалния театър на това репетиция му викат).

И все пак САМО ЦСКА!
                  Е чак пък толкова...то верно, че един мач преди време Пажин подаваше на Бербатов в наказателното поле и той се спъваше в топката....не го бяха заучили нещо)

Comment

Браво за темата, но трябваше да има анкета и да бъде озглавена така "Безмислена тема за................".
                    Къв е тоя футбол сега, кви са тия тъпи теми, отварям си форума и некви простаци серат навсякъде, докато аз отпивам глътка курвоазие и галя афганската си хрътка.....пръъъъц, опа пардон всички сме хора и аз пръцкам.

Това е вечно дерби и никога няма да изчезне.
                    Хората, на които им пречи, всичко им пречи.
                    Спорта си е спорт. Вие пък вземете слезте от колите за ден, два.

Давам прогноза 1:1.
                    Левскар съм.

---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:20 ----------

И все пак САМО ЦСКА!
                    Самият факт, че допускаш уговорка в този мач, означава, че не си никакъв Цесекар.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Залагам,че гУс'ин адвоката е дал големи пари и Левски ще направят я равен,я някоя нещастна победа. На чичо Митко пък съвсем му е заминал акъла и не знам той какви ще ги сътвори.
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Браво за темата, но трябваше да има анкета и да бъде озглавена така "Безмислена тема за................".
                        Къв е тоя футбол сега, кви са тия тъпи теми, отварям си форума и некви простаци серат навсякъде, докато аз отпивам глътка курвоазие и галя афганската си хрътка.....пръъъъц, опа пардон всички сме хора и аз пръцкам.

Това е вечно дерби и никога няма да изчезне.
                        Хората, на които им пречи, всичко им пречи.
                        Спорта си е спорт. Вие пък вземете слезте от колите за ден, два.

Давам прогноза 1:1.
                        Левскар съм.

---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:20 ----------

Самият факт, че допускаш уговорка в този мач, означава, че не си никакъв Цесекар.
                        Благодаря ти учителю за съвета...не ми се нравят анкетите и не участвам в тях, от мен да знаеш колите, футбола и жените винаги ще са актуални за мъжете независимо от състоянието си!
                        Давам 3:0 за ЦСКА...и не си мисли, че различията ни идват от футболната ни принадлежност

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          Е чак пък толкова...то верно, че един мач преди време Пажин подаваше на Бербатов в наказателното поле и той се спъваше в топката....не го бяха заучили нещо)
                          Точно това имах предвид.
                          Горе долу от тогава и спрях да се интересувам особено много от тия мачове. Гледам ги без да се паля (май най-много се дразня после защо съм ги гледал).
                          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Точно това имах предвид.
                            Горе долу от тогава и спрях да се интересувам особено много от тия мачове. Гледам ги без да се паля (май най-много се дразня после защо съм ги гледал).
                            Добре, че беше Боби да те подсети, че аз много се съмнявам някога да си се интересувал от футбол. ))))))

В Това дерби, уговорки няма.
                            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 14:08.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

Какво ще кажете за чичо Пенчо...старият нов треньор)
                              п.п. за Гонзо е ясно.. той така се наврял под мишницата на Батков, че няма изпадане от там.

Comment

Working...
                              X